Referitor la obiectivul de investiție – Înfiintare Distributie Gaze Naturale în Comuna Săucești

Referitor la obiectivul de investiție  Înfiintare Distributie Gaze Naturale în Comuna Săucești

UAT Comuna Săucești a întocmit Studiul de Fezabilitate precum documentațiile pentru obținerea avizelor în vederea emiterii Autorizației de Construire.
Întrucât traseul stabilit inițial se intersecta cu viitoarea șosea de centură și necesita obținerea avizului de la Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a fost necesară schimbarea soluției tehnice și a traseului. În urma discuțiilor dintre beneficiar, proiectant și direcția de avizări din cadrul Consiliului Județean Bacău s-a decis noul traseu de distribuție, respectiv branșare din Calea Bârladului, localitatea Holt, Comuna Letea Veche, continua pe strada Viilor, localitatea Săucești, strada 1 Decembrie. Din strada 1 Decembrie rețeaua de distribuție se bifurcă în satele Comunei Săucești.
Facem precizarea că graficul propus în vederea depunerii documentațiilor la Ministerul Economiei a fost respectat.
Estimăm ca la sfârșitul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie să avem toate avizele în vederea obținerii Autorizației de Construire.
Deasemnea că exista șansa ca proiectul să fie finanțat în proporție de 98% de Guvernul României, prin programul Programul Național de Dezvoltare Locală.

Conducerea Primăriei Comunei Săucești