Informare Cetățeni – pachete cu produse alimentare de primă necesitate

În atenția locuitorilor Comunei Săucești!!

În vremuri grele, omenia și bunătatea răzbat… Solicitările efectuate de către Compartimentul S.P.A.S din cadrul Primăriei Comunei Săucești nu au rămas fără răspuns.
Agenții economici (S.C. AGRICOLA INTERNAȚIONAL S.A. BACĂU, S.C. AICBAC S.A. – FERMA ȘERBEȘTI, I.I. ȚÂȚARU DANIEL), Parohia Ortodoxă Săucești reprezentată de Pr. Vadana Ioan precum și funcționarii din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Comunei Săucești au răspuns prompt unindu-și forțele pentru a-i ajuta pe cei aflați la grea încercare.
Astfel, au fost pregătite într-o primă etapă, 250 de pachete cu produse alimentare de primă necesitate ce urmează a fi livrate persoanelor vârstnice fără nicio sursă de venit, persoanelor vârstnice fără susținători sau altă formă de ajutor precum și celor aflate în izolare/dificultate, conform listelor comunicate de către Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul I.S.U. Bacău. Pachetele vor fi distribuite de către echipe mixte de tineri voluntari și funcționari din aparatul de specialitate al Primarului.
Dorim să continuăm această acțiune de susținere a persoanelor aflate în dificultate și în perioada următoare motiv pentru care, apelăm la susținerea și implicarea și altor agenți economici, precum și la donațiile oferite de persoane fizice de pe raza comunei.
Cei care doresc să ajute se pot adresa celulei operative de lucru din cadrul Compartimentului S.P.A.S. al Primăriei Comunei Săucești după cum urmează:
Ionescu Alina – 0723.235.858.
Budacu Dorina – 0752.516.567
Pruncu Iulia – 0743.187.556

Viața este o luptă și doar împreună putem să reușim!
#contatipenoi

Conducerea Primăriei Săucești