Informare Cetățeni – canale de comunicare

În atenția locuitorilor Comunei Săucești!!

Având în vedere măsurile de prevenire și de limitare a eventualelor îmbolnăviri cu Coronavirus COVID-19, stabilite de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, aducem la cunoștința cetățenilor comunei că începând cu data de 13.03.2020 întreaga corespondență cu locuitorii comunei se va efectua prin intermediul canalelor de comunicare electronice(mail, fax,telefon) și la ofițerul de serviciu din cadrul Primăriei Comunei Săucești.
În acest sens, vă rugăm să ne transmiteți solicitările dumneavoastră, sau să ne contactați astfel:
– La ofițerul de serviciu de la sediul Primăriei Comunei Săucești: str. 1 Decembrie, nr 101, Săucești
– Pe adresa de email a instituției : public@primariasaucesti.ro
– Telefonic: 0234/215.131
– Fax: 0234/215.218
– Facebook (pagina oficială): Primaria Comunei Săucesti
Primăria Comunei Săucești prin intermediul aparatului de specialitate din cadrul instituției pune la dispoziția cetățenilor într-un format electronic formularele necesare desfășurării în condiții optime a activităților zilnice. Documentele cele mai uzuale sunt scanate si se regăsesc la adresa: www. primariasaucesti.ro în secțiunea Informații Publice – Documente utile.
De asemenea, aducem la cunoștința locuitorilor Comunei Săucești că așteptăm din partea Guvernului României un act normativ care să prelungească termenul de acordare a bonificației pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente anului 2020.
Împreună, prin respectarea unor reguli de igienă și prevenție putem limita numărul cazurilor de persoane infectate!!

Conducerea Primăriei Săucești!!